Vill du bleka tänderna?

Efter att ha sett lördagsunderhållningen på teve med en kvinnlig artist med alldeles kritvita tänder så bestämde jag mig för att äntligen gör en tandblekning. Jag ville inte ha riktigt så vita tänder eftersom det verkligen syntes tydligt att de var blekta, men några nyanser ljusare tänder ville jag ha, och då började jag undersöka till vilken tandläkare på Gotland jag skulle gå till. Efter att ha sökt lite på nätet hittade jag en tandläkare på Gotland med en mottagning som heter Din tandhygienist Harriet, och jag bestämde mig för att gå dit vilket jag sedan gjorde, och nu har jag blekt tänderna utifrån mina önskemål och det blev riktigt bra måste jag säga. 

Jag vet att jag har väldigt många som intresserat följer mig och allt som jag hittar på här på Gotland dit jag flyttade för ett år sedan. Jag har fått alltfler följare som bor på Gotland och eftersom det här med tandblekning har ökat i popularitet så tänkte jag att det var på sin plats att jag skrev ett inlägg om detta, för att ni som då går i tankar på att bleka era tänder ska veta om att det finns en tandläkare här på Gotland som verkligen är duktig och erfaren inom tandblekning. Det är ganska viktigt att man får sina tänder undersökta innan man påbörjar en tandblekning, så även ni som tänker köpta tandblekning på nätet ska helst gå till en tandläkare först för att ta bort tandsten och laga eventuella hål. Tandsten gör att tänderna bleks ojämnt och då kommer tandblekningen att se konstig ut. Jag tycker på grund av detta att ni ska gå till denna tandläkare på Gotland och ni som vill veta mer om Din tandhygienist Harriet kan läsa mer inne på hemsidan.